Saknar

Läste nyss ett blogginlägg från en vän. En vän som jag spenderat 3år på gymnasium i samma klass med.
Nu är allt slut. Det är först nu man börjar fatta, eller i alla fall lite sakta men säkert. Det som var kommer inte tillbaka, man kan bara göra framtiden liknande. Vänner börjar jobba, vänner flyttar för att gå i skolan... Jao, man hör inte ihop längre. Inte på samma sätt som man gjorde förut. Och det är först nu man riktigt förstår hur det var då med.
Under tiden som gått har man inte tänkt på det. Studenten är så långt bort, börja jobba tills pensionen är inget vi behöver tänka på. Men hejsan hoppsan: Nu är den tiden här :/ Vart tog 3år vägen någonstanns? Vem tog dem? Jag vill ha den tiden tillbaka. Eller i alla fall få ha mer tid med mina vänner innan vissa åker iväg. Är det för mycket begärt?

Under åren som gått har man haft vänner som varit otroligt nära men sen försvunnit. Varför? Är det bara så det ska vara? Varför skaffa sig vänner och spändera tid med dem om man vet att de kanske försvinner? Visst är det inget man vet. Men man har varit med om det så man känner igen känslan. Hur mycket ska man behöva stå ut med innan man fått nog?
Frågor som aldrig kommer bli besvarade. Men det är frågor som alltid kommer ställas och som alltid i slutet kommer ge oss sina svar.

Men nu ska man inte tänka negativt. Det finns många bra minnen och stunder som man kommer att komma ihåg. :) Man är glad att man fått vara delaktig i dessa minnen och stunder. För om inte vad vore livet då.
Så för att avsluta mitt blogginlägg på bästa sätt så tackar jag gymnasiet, min klass, parallelklass, andra klasser för 3 fina år :D Och jag hoppas framtiden har mycket kvar för oss att ge! Tillsammans <3

<3<33

Vad är för mycket?

Nu har man avslutat en tränging som pågått över 1 timme. Känns skönt och jag är nöjd. Frågan är bara om jag kommer haträningsvärk imorgon.? Troligen..xD Men fan hur ska det gå när man ska jobba..xD aja, överlever och får göra det bästa utav det. Är ju inte säkert att jag kommer ha träningsvärk. Men som det känns nu så vore det oundvikligt. ^^

Dagen har annars tillbringats med mamma och bror. Vi spelade minigolf och jag kom 2:a i alla fall :) Men Jerry vann som vanligt. Men jag mådde bra i alla fall. Trevlig eftermiddag med familjen.
Sen blev det att träffa Malin. Vi gick upp till kanalen och satt där ett tag. Tills Millan kom och gjorde oss sällskap. Sen blev det lite kanalen, Millan fick sin glass och jag köpte mig faktist en kanelbulle..:) Fy på mig. Men måste ju unna sig något ibland. Nu när man börjat träna så kommer det bli mindre skräpmat och onyttigt..:) Jag har nu bestämt mig!

Nog för att träning är bra. Men det finns väll ändå gränser eller? Säkte på träning på google. Och hittade bilder som var bara för mycket... Jag skulle inte vilja se ut så i alla fall. Låter de som vill det göra det :D


Är allt det där snyggt???? Fast alla tycker ju olika. Tur är väll det :)

Chao! <3

Försöka duger

Försökte göra om min blogg lite nyss igen. Gick inte så bra..xD Men vet nu lite mer om hur man kan göra och det är ett plus. Får hjälp från bloggdesign.se också. ^^ Så snart ska jag väll kunna få till det så att jag blir nöjd :)

Tills dess så blir det att öva och prova nytt när man får tid. Vilket är när jag inte jobbar, sover eller är med vänner xP

Ska snart in till stan med mamma och bror. Inhandla lite nödvändigheter och sen får man allt se vad som händer idag. Sånt som märks. :) Kanske lyfter lite skrot när man kommer hem ;) Träffa Malin för att gå en promenad om vädret tillåter det ikväll. Vilket jag hoppas!

Chao! <3

Utgång med Sofia

HejsanVet att jag borde ändra min blogg ich göra den klar. Men orkar inte för tillfället. xD Jobbar en del och sen har jag inte den tiden det krävs för att jag ska klara av att göra ordning bloggen just nu. Energin kommer nog tillbaka vart efter. Och då kommer min blogg bli jätte fin. Så hoppas ni kan hålla er tillgodo ^^

Jag sitter hemma hos Sofia och taggar för utgång. Ska snart käka potatisklyftor och kött. Mums så gott! :) Fan nu blev jag ännu ungrigare bara för det..xD Men maten blir inte klar fortare för det.
Ska sova hos Sofia ikväll och sen blir det att ta bussen hem för att jobba imorgon. Hoppas jag pallar. Men det lär jag absolut göra egentligen. För man levar bara en gång. Bäst att leva livet den gången! :) Sen ska man vara fyllechaffis imorgon och sen får vi se om man drar ut efter det. Vore jätte kul. Men sen ska man jobba 6:45 på Söndagen. Haha jag kommer sova som ett as på Tisdag då jag är ledig. xD Eller kanske inte men det låter bra i alla fall. :) Får se vad som händer. Den som levar får se!

Nu ska man vara social med Sofia. 

Chao! <3

 


Ombyggnad

Håller på att försöka göra om min blogg. Men eftersom jag jobbar mycket så får jag ta det när jag har tid och ork. Så den är lite halvklar förtillfället..xD Men hoppas det går bra i alla fall. Ni kan ju fortfarande läsa..^^

Skriver senare idag om vad jag haft för mig och hur min dag ska se ut. Men först blir det jobb 7:30-16..:)

Chao! <3

Tårar

Såg nyss på filmen "A walk to remember" Och den var lika bra den här gången och jag grätt precis som alltid. Det är som det ska med andra ord. ^^ Underbar film som jag inte kommer kunna sluta kolla på. ALDRIG!


<3<3<3 Kärleken är som vinden. Man ser den inte men känner den...


Annars idag så har det varit jobbet som varit i centrum och sen har man bara tagit det lugnt. Lyssnat på regnet som varit till och från. Samt tog en lång promenad med Malin förut. Kollade in hur läget var vid kanalen och sen hur det var i halva Sörping. Härligt med en långpromenad samt att man fick prata av sig lite. :)


Hittat gamla bilder när man kollade runt i alla mappar. Tänkte lägga upp några få ^^.Men nu är det sängen som väntar för min del. Sov gott på er och ha det bra!
Natti natti.

Chao! <3

Kvällsjobb + morgonjobb

Sitter vid datorn och lyssnar på musik, chattar och försöker komma in i rätt stämning för att kunna sova. Går inte så bra än så länge xD. Men det kommer det med.

Jobbade 14-20:30 ikväll och det var både ner- och uppgångar. Men det klarades av och allt var som det skulle när man skulle gå hem. Hoppas man hittar allt i den ordningen när man kommer dit imorgon 6:45-14:15 xD. Men det är bara att tagga och jobba på. sova får man göra någon annan dag :)

Utgången igår var kanon! Malin, Steve, Jesper, Alexander, Micke, Emelie och Mirela var jag med och sen träffade jag Jojo, Rickard och Daniel ute :) Det var en rolig kväll och helt crazy..xD haha Längtar redan efter nästa gång!
Sen blev det nattbad i Klarsjön ;) Het värre.. haha! Fast vattnet var ljumet och skönt! Gör jag gärna om asså :) xD

Men nu borde man kanske börja tänka på att slagga. Som sagt klockan ringer 6:00 imorgon om inte tidigare.xD haha

Natti natti!

Chao! <3

RSS 2.0